FAQ

 • Wat moet ik doen bij schade?

  Leg uit voorzorg altijd een Europees Schadeformulier in een dashboardkastje. ( u kunt bij ons gratis een schadeformulier afhalen ) . Vul zo volledig mogelijk uw schade-formulier met uw tegenpartij in. Bel of kom zo spoedig mogelijk bij ons langs met uw gegevens ( kentekenbewijs, groene kaart ).

  Onze schademanagers gaan samen met u de schade bekijken, en maken in overleg met u een afspraak voor reparatie. Wij maken foto’s van uw schade en nemen contact op met uw verzekering. Het enige wat u moet doen is het schadeformulier naar uw verzekering sturen.  Op de dag dat u uw auto brengt zorgen wij voor vervangend vervoer of indien u liever geen vervoer wilt hebben zorgen wij dat u naar en van huis wordt gehaald.

 • Wat is spotrepair?

  Heeft u weleens een kleine schade aan uw auto gehad tijdens het te nauw nemen van een bocht, door takken die krassen of wellicht een andere oorzaak? Met spotrepair wordt slechts een klein deel van de auto gespoten. Dit scheelt tijd en kosten!

  Stel u heeft een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel. In zulke gevallen is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Spotrepair is dus de benaming voor het plaatselijke bijspuiten van kleine lakschades. Spotrepair maakt het in veel gevallen mogelijk schade aan bumpers, schermen en portieren te herstellen buiten de dure spuitcabine. Dat scheelt veel geld op de reparatie en de auto is altijd dezelfde dag klaar.

  Spotrepair is een alternatief voor traditioneel schadeherstel

  'Rijdbare' schade, veelal passend binnen de kaders van een A4 kunnen door spotrepair worden hersteld. Bij traditioneel herstel is het gebruikelijk dat de hele bumper of het gehele portier wordt gespoten. Om een mooie overgang te krijgen wordt veelal ook het naast liggend deel mee gespoten. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel als mogelijk de originele lak in takt. Alle handelingen worden beperkt tot, op de deel waar de schade zich bevindt. Met een minimale aantasting van de originele fabriekslak.

  De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging onzichtbaar geworden is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet. Maak een afspraak of vraag een offerte aan en laat uw schade herstellen door middel van spotrepair. Wij repareren uw auto vertrouwd, vakkundig en snel!

  Spotrepair kosten en prijzen

  Wat zijn de kosten van spotrepair? Prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het formaat van de schade. Onze deskundige medewerkers van ABS Splinter kunnen u alles vertellen over de prijzen en kosten van spotrepair. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u contact met ons opnemen.
   

 • Kan ik mijn auto uitdeuken zonder spuiten?

  UEen deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en bovendien wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht!

  Uw auto uitdeuken zonder spuiten

  Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de Nederlanders wel eens een schade heeft gehad door een paaltje. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden.

  ABS Autoherstel biedt uitkomst. Zij kunnen kleine deukjes ter grootte van een € 2,- muntstuk effectief herstellen door middel van uitdeuken zonder lakschade. Met uitdeuken en spuiten kunt u uw auto laten uitdeuken tegen lage kosten.

  Voordelen van uitdeuken zonder spuiten!

  • Geen plamuur- en spuitwerk
  • Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren
  • Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent

  ABS Autoherstel maakt uw auto weer als nieuw met uitdeuken zonder spuiten. Vertrouwd, vakkundig en snel! Dat is ABS Autoherstel!

  Uitdeuken zonder lakschade kosten

  De kosten voor uitdeuken zonder spuiten zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen. De deskundige medewerkers van ABS Splinter kunnen u alles vertellen over de prijzen en kosten voor het uitdeuken zonder lakschade. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u contact met ons opnemen.

 • Auto bekrast en krassen op auto verwijderen?

  Een kras op de auto kan een grote ergernis zijn. Heeft uw auto een kras of krasje opgelopen? Bij ABS Splinter wordt deze kras of dit krasje vertrouwd, vakkundig en snel verwijderd. Autoverwijderen is zo geregeld. 

  Waarom krassen op uw auto laten verwijderen door ABS Splinter?

  Bij ABS Splinter hebben we medewerkers die over superieur vakmanschap beschikken. Zij hebben de kennis in huis om alle krassen op uw auto te verwijderen. Doordat zij werken met de modernste technieken kunnen zij probleemloos alle krassen op uw auto wegwerken. Een van deze technieken is Spotrepair. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking welke uw krassen in een mum van tijd repareert. Dit scheelt niet alleen enorm in kosten, maar zo kunnen we nog sneller uw krassen repareren en/of wegwerken.

  Meer informatie over autokrassen verwijderen?

  Wilt u meer informatie over autokrassen verwijderen? Neem dan contact op met ABS Splinter voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte voor het verwijderen van een kras of krassen op uw auto. 

 • Heeft uw auto schade door steenslag?

  Laat de steenslag verwijderen bij ABS Splinter. ABS Splinter is een expert in steenslag repareren, steenslag verwijderen en steenslag bijwerken. Wij werken met de nieuwste technieken, originele onderdelen en kwalitatief hoogwaardige lakken.

  Steenslag op de motorkap of een bumper kan problemen veroorzaken aan uw auto. Want doordat de lak ontbreekt, heeft roest vrij spel en kan dit zelfs tot grotere schade leiden. Laat daarom steenslag herstellen om erger te voorkomen.

  Eenvoudig steenslag verwijderen met spotrepair

  ABS Splinter heeft verschillende technieken in huis om steenslag van uw auto te repareren, zoals spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen aan uw auto, zoals steenslag, snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine beschadiging is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw steenslagreparatie.

  Meer informatie over steenslag verwijderen en repareren?

  Wilt u meer informatie over steenslag bijwerken en wilt u weten hoe onze deskundige autoherstellers te werk gaan? Neem dan contact op met ABS Splinter voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte. 

 • Lakschade door een kras of steenslag?

  ABS Splinter is specialist in lakschade herstellen. Lakschade is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk snel laten herstellen, zodat het roesten voorkomt en de auto zijn waarde behoudt. ABS ASplinter is specialist in lakschade herstellen. We hebben een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan die zijn gespecialiseerd in het autolak herstellen. Zij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

  Eenvoudig autolak herstellen met spotrepair

  ABS Splinter heeft verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals met spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw lakschade herstellen. 

  Lakschade herstellen kosten

  De kosten voor het herstellen van autolak hangen af van de ernst van de schade en de plaats waar de lak van uw auto beschadigd is. Onze deskundige medewerkers van ABS Splinter kunnen u alles vertellen over de kosten van lakschade herstellen. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u contact met ons opnemen.

 • Heeft uw auto een deuk opgelopen?

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. De kosten voor het uitdeuken van uw auto zijn vaak aanzienlijk. Bij ABS Splinter lossen wij het voor u op. Wij helpen u niet alleen met het verwijderen van de deuken, maar ook met de schadeafhandeling richting verzekeraar, leasemaatschappij of tussenpersoon.

  Of het nu gaat om het uitdeuken van een bumper, blikschade of een deuk op een spatbord verwijderen, ABS Splinter herstelt alle deuken in uw auto vertrouwd, vakkundig en snel!

  Uitdeuken auto, zonder spuiten!

  ABS Splinter biedt uitkomst voor het uitdeuken van uw auto! Onze vakbekwame specialisten kunnen kleine deukjes ter grootte van een € 2,- muntstuk effectief herstellen door middel van de reparatietechniek uitdeuken zonder spuiten. Uitdeuken zonder spuiten biedt vele voordelen. Bijvoorbeeld het feit dat er geen plamuurwerk of spuitwerk nodig is, wat gemiddeld 50% tot 70% goedkoper is dan spuiten en plamuren. ABS Splinter maakt uw auto weer snel als nieuw met uitdeuken zonder spuiten, zodat u uw auto niet lang kwijt bent. Vertrouwd, vakkundig en snel, dat is ABS Splinter!

  Auto uitdeuken kosten

  Uitdeuken auto kosten. Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de Nederlanders wel eens een schade heeft gehad door een paaltje of het openslaan van een deur tegen een ander object. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden. De kosten van uitdeuken zijn afhankelijk van het formaat van de schade. Onze deskundige medewerkers van ABS Splinter kunnen u alles vertellen over de kosten. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kunt u contact met ons opnemen

 • Schade aan uw velgen?

  Hebt u schade aan uw velgen die bijdragen aan de veiligheid van uw auto? Of kleine deuken, krassen of aanslag op uw velgen die bijdragen aan de uitstraling van uw auto? ABS Splinter kan iedere soort beschadigde velg repareren. Denk hierbij aan lichtmetalen velgen repareren, aluminium velg reparatie, onafhankelijk van hoeveel inch de velgen bedragen. Velgen reparatie wordt dankzij de nieuwste technieken vertrouwd, vakkundig en snel uitgevoerd.

  Meer informatie over velgen repareren?

  Wilt u meer informatie over velgen reparatie? Neem dan contact op met ons voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte. ABS Splinter heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Zij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

 • Schade aan uw autobekleding of dashboard?

  Een brandgaatje in een stoel of een gat in het dashboard door een carkit zijn nog maar enkele voorbeelden. Alleen uw autostoel bekleden, een dashboardreparatie of het gehele interieur van uw auto bekleden, alles is mogelijk. Onze vakbekwame autoherstellers maken gebruik van de nieuwste technieken zodat de autobekleding of het dashboard er weer als nieuw uitziet. Het resultaat: volledig herstelde interieurs.

  Meer informatie over autobekleding- en dashboardreparatie

  Wilt u meer informatie over autobekledingreparatie of dashboardreparatie? Neem dan contact op met ons voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte. ABS Splinter heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Zij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

 • Schade aan uw bumper?

  Schade aan uw bumper door steenslag, fout inparkeren of een paaltje dat over het hoofd is gezien? Door middel van de nieuwste technieken is bumperreparatie mogelijk tegen lage kosten. Uw bumper wordt 100% gerepareerd zonder verlies van sterkte tegen 50% lagere kosten. Bij sommige bumperreparaties is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van spotrepair met eveneens een lagere schadelast. Heeft u bumperschade en wilt u graag uw bumper repareren? Neem dan contact op met ABS Splinter en laat uw bumper reperaren door onze vakbekwame autoherstellers.

  Meer informatie over bumperreparatie

  Wilt u meer informatie over bumperreparatie? Neem dan contact op met ons voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte. ABS Splinter heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Zij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

 • Heeft u last van doffe koplampen?

  De UV-coating van koplampen wordt bij veel auto’s aangetast door bijvoorbeeld weersinvloeden, pekel en de wasstraat, waardoor de koplampen dof worden. Na verloop van tijd ontstaan er krasjes in het plastic en vindt er oxidatie plaats. Naast het feit dat u minder zichtbaar bent in het verkeer kan dit gevolgen hebben voor de APK-keuring, uw auto kan namelijk worden afgekeurd. Het is dus erg belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of te laten polijsten. 

  Koplampen polijsten

  Laat uw koplampen polijsten zodra deze er mat, verweerd en vergeeld uitzien. Koplampen polijsten is erg belangrijk voor de veiligheid van uw auto. U kunt uw koplampen ook vervangen maar koplampen polijsten is veel voordeliger. 

  Meer informatie over koplampen afstellen

  Wilt u meer informatie over doffe koplampen, koplampen afstellen en/of koplampen polijsten? Neem dan contact op met ons voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte voor doffe koplampen polijsten en/of herstellen. ABS Splinter heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Zij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

   

 • Wat doen met ruitschade?

  Bij ruitschade kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met ABS Splinter

  Elke schade aan uw autoruit is te repareren bij ABS Splinter door middel van onze autoruitreparatie techniek. Ruitschade aan uw voorruit kan bijvoorbeeld ontstaan door inbraak, aanrijding of steenslag. Als de schade het toelaat wordt alleen het gaatje, sterretje of pit gerepareerd met een hars. Hierdoor hoeft niet de complete ruit vervangen te worden wat resulteert in een lagere schadelast. Bovendien is de schadereparatie klaar terwijl u wacht.

  Autoruit vervangen kosten

  De kosten van een autoruitschade zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Gaat het alleen om het herstellen van een sterretje of moet wellicht de gehele voorruit vervangen worden? Onze deskundige medewerkers van ABS Splinter kunnen u alles vertellen over de kosten van autoruitreparatie of autoruit vervangen. Voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte kun u contact met ons opnemen.

  Autoruiten met originele kwaliteit

  Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit gegarandeerd is.